De ce să demisioneze Nichita. De ce nu va muri de foame

PSD îi obligă pe cei săltați de DNA să-și dea demisia din funcțiile deținute în partid. Dar numai pentru corupție, scrie în rezoluția adoptată la Congres. Primarul Gheorghe Nichita nu a furat, a spionat. Din dragoste, ca Mircea Radu, înainte să se mute la Știri.

Iubirea e un lucru foarte mare, ne confirmă, stimați judecători, un alt ieșean de adopție, la fel ca primarul, care nici el nu s-a născut sub Copou. Topârceanu George, așa cum se arată în documentele depuse la grefă, fila 43.

În apărarea dlui Nichita, va mai susține avocatul Striblea, poate fi invocată eroarea materială: era caz de ISU, nu de Poliție Locală, dar când îți arde sufletul, când focul iubirii pârjolește totul în calea sa, stai să te uiți în fișa postului, pe cine să suni mai degrabă?

Și care e prejudiciul, ce a pierdut urbea în cele trei-patru zile de filaj? Un polițist în civil, cu cocker, plimbat prin fața blocului, ca să nu bată la ochi unul în uniformă? ”Am vreo trei, scoși”, spune șeful Poliției Locale, în stenogramă.  

Deci, trei civili, trei cockeri. Sau poate același animal, plimbat când de un civil, când de altul, în timp ce limba-i atârnă și gâfâie, săracul, de la atâta drum.

Nu mai spun că doamna chiar trebuia urmărită:  service, la Skoda, cumpărături, sală, Palas, Auchan, cazare în vilă, la Suceava,  plimbare pe esplanadă, în Iași, Quartz&Lounge, seara-Club Time Out. Nu de alta, dar s-o dăm de exemplu: uite că nu trăiesc rău deloc, funcționarii de la Managementul Calității, în  primăria din Iași.

Bun, dacă nu a furat, ci doar de abuz este acuzat, de ce să-și dea demisia Nichita de la partid? Păi, eu aș zice că din cauza bolii.  Este o demisie justificată medical: ce om sănătos făcea așa ceva?

Sincer, chiar dacă PSD-ului îi place riscul, chiar dacă partidul iubește adrenalina și nu mai poate fără ea, de ce ar lăsa o organizație locală/regională pe mâna unui conducător beat de iubire,  cu multă gelozie în aerul expirat și, după cum arată foile de observație de la organe, cu ceva probleme pe cap?

Nu-i vorbă, chiar dacă demisionează, Nichita nu va rămâne muritor de foame. Ce, Lis trăiește din pensie, sau din emisiunile lui Capatos? Abia aștept scena împăcării, la Acces Direct, porcăiala de la Kanal D, pe baza unuei poze din CanCan, testul de sarcină, flagrantul cu detectivi , live-ul din vila cu patul care scârțâie...  

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel