CURA CU POLEN. 5 lucruri esențiale pe care trebuie să le cunoști

Plin de vitamine, minerale, oligoelemente și aminoacizi, polenul ar trebui să facă parte din dieta zilnică a fiecăruia dintre noi. Tot mai mulți oameni se orientează spre polen, mai ales cel crud, pentru numeroasele sale beneficii asupra sănătății.

Atunci cand polenul este uscat la caldura, se distrug lactobacilii, bifidobacilii, precum si o mare parte din vitamine, enzime, reducandu-se foarte mult efectele benefice ale polenului.

Insa, inainte de a incepe o cura cu polen crud, este important sa tii cont de cateva lucruri:

1. Detecteaza-ti problemele de sanatate pe care le ai si pentru care vrei sa folosesti ca remediu polenul crud.

2. Informeaza-te din surse specializate asupra dozajului. Fie ca il iei pentru imunitate sau pentru orice alta problema de sanatate, este necesar sa stii cat si cand sa il iei.

3. Alege tipul de polen crud necesar problemei de sanatate pe care doresti sa o rezolvi. Exista polen crud poliflor, dar si polen crud monoflor, de prun, de salcie, de mar, de castan dulce si mur, de iarba neagra etc. Alege-l pe cel care se potriveste cel mai bine cerintelor organismului tau.

4. Ai grija de unde il cumperi! Informeaza-te asupra produsului pe care il cumperi si asupra conditiilor lui de pastrare! Ca sa nu cumperi produse care nu au nici pe departe beneficiile pe care le are cu adevarat polenul crud. Cumpara-l de la un magazin cu produse naturale care are sector de rece si vezi ca pastreaza polenul in congelator sau comanda-l online.

Polenul crud rezista la temperatura camerei 2 saptamani, deci rezista pe durata transportului. Alege inteligent! Nu da banii de pomana! Nu-l cumpara dintr-un magazin care nu il pastreaza in congelator.

5. Daca vrei sa profiti din plin de beneficiile polenului crud, fa o cura de cel putin 7 saptamani! (Sursa sanatate.bzi.ro)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel