Cum arată soția lui Dan Capatos. Imagine rară: E superbă!

Capatos / Foto Instagram
Capatos / Foto Instagram

Dan Capatos a publicat o imagine rară cu soția sa.

Dan Capatos are o soție foarte frumoasă, iar de curând și-a surprins comunitatea de fani cu o fotografie inedită în care a apărut alături de ea. 

„Facem poze împreună de 23 de ani…”, a scris el în descrierea fotografiei de pe Instagram:

1. -imagine fara descriere- (dan_capatos_si_sotia_foto_instagram_85008500.jpg)

Foto Instagram

Iată câteva din comentariile primite în urma fotografiei:

„Ai o soție superbă”

„Ai o soție foarte faină! Ai ținut-o ascunsă.... și știi tu de ce..... fff faină! Împreună sunteți și mai frumosi”

„Mulți ani frumoși și fericiți împreună! Ai o soție superbă domnul Dan!”

Momentul în care Dan Capatos și soția s-au cunoscut este unul neașteptat. „A fost o relaţie tumultuoasă de la început. Am cunoscut-o într-o redacţie şi, în scurt timp, a explodat totul şi ne-a dat şi vieţile peste cap, pentru că fiecare dintre noi eram angrenaţi într-o relaţie, ea, chiar foarte avansată. Suntem de ani împreună şi este o legătură care nu s-a erodat prea mult. Poate ne iartă Dumnezeu că am ieşit din relaţiile acelea – în care oamenii respectivi n-aveau nicio vină să păţească aşa ceva – şi am format noi acest cuplu bazat pe sentimente. Nu am făcut-o să-i distrugem pe alţii, ci să nu ne distrugem noi vieţile”, mărturisea Dan Capatos într-un interviu în urmă cu câțiva ani.

Capatos, despre Mircea Badea: Am pretenția că pot să-i fac față

Dan Capatos a spus că Mircea Badea este genul de coprezentator sau partener la o emisiune lângă care nu ai cum să te relaxezi, fiind un tip extrem de inteligent.

„Mircea Badea este genul de coprezentator sau partener la o emisiune lângă care nu ai cum să te relaxezi. Am o comunicare foarte mișto cu el. Avem același gen de umor. Am pretenția că pot să-i fac față. Este un tip extrem de inteligent. Are niște sclipiri... Nu vreau să jignesc, dar mulți înțeleg la o secundă-două ce a vrut să zică Mircea Badea. În direct, te faci de c#cat, dacă nu ai prins-o”, a zis Dan Capatos.

La un moment dat, chiar s-a discutat despre începerea unei emisiuni cu Dan Capatos și Mircea Badea, dar proiectul nu s-a mai concretizat, cel puțin până în prezent.

De asemenea, Dan Capatos a zis că Mircea Badea este foarte loial. „Dacă este prietenul tău, se aruncă în foc pentru tine. Este de o loialitate... cum este oricărei idei pe care a îmbrățișat-o și a dus-o mai departe”, a mai zis Dan Capatos la podcastul LA MIJLOC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel