Crimă: bijuteriile care întruchipează răni

A-model-wears-a-machine-g-007
A-model-wears-a-machine-g-007

Niciodată nu ne-am gândit că ceea ce lipseşte din colecţia noastră de bijuterii este un colier care te face să arăţi ca şi cum ai avea gâtul tăiat. Însă bijutierul Kali Arulpragasam, stabilit în Londra, a fost de altă părere când şi-a lansat noua colecţie de bijuterii, informează

Coliere care te fac să arăţi cu gâtul tăiat şi inele încrustate cu rubine care mimează răni de glonţ sunt doar câteva elemente din noua colecţie pentru sezonul toamnă-iarnă a liniei designerului de bijuterii, Super Fertile. În colecţie mai poţi admira şi cercei care arată ca şi cum urechea şi-a fost smulsă, curgând sânge şi o lungă serie de coliere ce întruchipează răni făcute de o mitralieră.

Modelele folosite pentru prezentarea colecţiei - numită Crimă - au fost bărbaţi, femei şi un băieţel, făcuţi să arate ca victime ale torturii, cu vânătăi pe faţă şi tăieturi pe piept. Arulpragasam este de părere că bijuteriile lui au un amestec de violenţă și frumuseţe, care creează un portret realist al inumanităţii din lume. Cine îi va purta bijuteriile, rămâne de văzut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel