Covasna: 14 gospodării inundate, DJ 121 acoperit parţial cu apă în urma unei ploi abundente

Mai multe gospodării din staţiunea Covasna au fost inundate, iar DJ 121 a fost acoperit parţial cu apă în urma unei ploi abundente care s-a abătut luni seară asupra zonei, informează Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Potrivit sursei citate, pompierii au fost solicitaţi să intervină prin intermediul numărului de urgenţă 112. 'Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Sfântu Gheorghe şi Secţiei Târgu Secuiesc intervin la această oră cu două autospeciale şi 3 motopompe pentru evacuarea apei din 14 subsoluri din cartierul Voineşti. De asemenea, în urma precipitaţiilor abundente, Drumul Judeţean 121, între localităţile Zăbala şi Covasna, a fost inundat pe o porţiune de aproximativ 300 m.

Pentru înlăturarea efectelor negative, alături de pompieri militari, intervin şi pompierii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Covasna. În acest moment, pompierii militari şi voluntari efectuează recunoaşteri în teren şi intervin în gospodăriile unde mai există apă în subsoluri sau curţi', precizează reprezentanţii ISU Covasna. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel