Conte, perturbat la conferința de presă de un comediant

Conferinţa de presă a antrenorului lui Chelsea, Antonio Conte, a fost perturbată joi de un umorist italian care a ţinut să-i ofere un tricou semnat de rivalul său de la Manchester United, Jose Mourinho.

Conte tocmai le vorbea ziariştilor prezenţi despre meciul de vineri cu Hull (D2) din optimile de finală ale Cupei Angliei, când un umorist de la emisiunea de satiră Le Iene (Hienele) de la Italia 1 s-a ridicat pentru a-i arăta lui Conte un video pe o tabletă.

Managerul a zâmbit atunci când a văzut videoclipul în care el vorbea în mod evident despre Mourinho, după care s-a oprit când umoristul a încercat să-i ofere un tricou semnat de antrenorul Diavolilor Roşii. Un membru al staff-ului lui Chelsea i-a cerut imediat comediantului să plece.

Săgeți între Conte și Mourinho


Mourinho a semnat tricoul luna trecută, fără să ştie că îi era destinat lui Conte.

În ianuarie, Mourinho şi Conte au schimbat cuvinte grele timp de mai multe săptămâni, prin intermediul presei. Portughezul a afirmat astfel pe 12 ianuarie că îl dispreţuieşte pe Conte.

Înainte de asta, italianul a spus despre Mourinho că este un om mic. O insultă căreia portughezul i-a răspuns reamintind suspendarea lui Conte pentru meciuri aranjate în Italia cu mulţi ani în urmă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel