Consiliul fiscal, avertisment privind majorarea pensiilor. Budăi, atac la Guvernul Orban: Suntem într-o degringoladă totală!

Marius Budăi a făcut precizări la România TV despre avertismentul dat de Consiliul fiscal privind mărirea pensiilor, precum și despre poziția Guvernului Orban și a PNL cu privire la acest subiect.

'Vedem o nouă bâlbâială, marca Guvernul Orban. Acești oameni nu se pun de acord, nu discută între ei. Premierul ne spune ceva, ministrul de Finanțe ne zice altceva. Apoi ministrul Muncii iese cu alte declarații, conducerea PNL zice că premierul Orban a spus că nu vor fi majorate cu 40% pensiile, ci mai puțin.  Suntem într-o degringoladă totală!'

'Am văzut un lucru extrem de interesant în acest raport al Consiliului Fiscal. Pe perioada anului 2020 cheltuielile cu asistența socială, unde intră și pensiile, nu sunt cuprinse conform legilor în vigoare, deci nu sunt bani în totalitate. De asemenea, analiza pentru anii 2021-2022 pentru propunerile de buget, premierul ne spune că nu sunt bani, specialiștii spun că sunt sau nu sunt bani. Este de nedescris ceea ce se întâmplă, din păcate. Apare ministrul Finanțelor și ne declară că se dorește desființarea pilonului 1 de pensii.' a precizat Marius Budăi, într-o intervenție telefonică, la România TV.

VEZI ȘI Consiliul fiscal, avertisment privind majorarea pensiilor. Bența: Niciodată, în istoria Europei, nu s-au majorat pensiile cu 40%

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel