Urmărește emisiunea live


  COD ROSU  COD ROȘU, 8 februarie 2022. Ninsori pe mai multe drumuri naționale. Se circulă în condiții de iarnă

Foto Pexels
Foto Pexels

Meteorologii au emis o avertizare Cod roșu.

Meteorologii au emis, marți dimineață, o avertizare Cod roșu de vânt puternic pentru județele Caraș-Severin și Hunedoara.

Conform ANM, sunt vizate zonele de munte de peste 1.800 metri din județele Caraș-Severin și Hunedoara. În aceste zone se vor semnala intensificări ale vântului care vor depăși la rafală 150-160 km/h, spulberând zăpada.

UPDATE: Meteorologii au emis marți o nouă avertizare Cod roșu de vânt puternic pentru județele Caraș-Severin și Hunedoara.

Potrivit ANM, sunt vizate zonele de munte de peste 1.800 metri din județele Caraș-Severin și Hunedoara. Avertizarea este în vigoare de la ora 9.40 până la ora 13.00.

Ninsori pe mai multe drumuri naționale. Se circulă în condiții de iarnă

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, din cauza ninsorii abundente și a viscolului, traficul rutier este oprit pe DN 67C, între localitățile Novaci și Rânca, pe tronsonul kilometric 16-34+800 de metri. Se acționează pentru deszăpezire.

Se circulă în condiții de iarnă, fiind semnalate ninsori abundente, în județele Brașov (DN 1 Predeal), Covasna (DN 11 Brețcu-Oituz), Prahova (DN 1 Azuga și Bușteni) și Vrancea (DN 2D Tulnici – limită cu jud. Covasna). Se acționează pentru deszăpezire.

De asemenea, se circulă în condiții de iarnă, fără restricții de trafic și cu ninsoare slabă, în județele Bihor (DN 75 Vârtop-Nucet), Bistrița-Năsăud (DN 17 Pasul Tihuța), Prahova (toate arterele rutiere, cu excepția DN 1).

Pe autostrăzile A1 București – Pitești, A1 Sibiu-Deva, A2 București – Constanța și A3 București-Ploiești se circulă în condițiile unui carosabil umed, fără precipitații, cu vizibilitate bună, valori de trafic normale.

Din cauza vântului puternic, au fost suspendate manevrele în Bara Sulina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel