COD ROSU  COD PORTOCALIU de ploi și vijelii. Zonele vizate. UPDATE: COD ROȘU!

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

ANM a emis noi avertizări.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o atenționare nowcasting de ploi și vijelii pentru județele Vaslui, Covasna și Harghita, valabilă în următoarea oră.

ANM anunță că în Vaslui, Harghita și Covasna se vor semnala averse torențiale ce vor cumula 40...50 l/mp, grindină de dimensiuni mici și medii, frecvente descărcări electrice și vijelii.

Atenționarea nowcasting expiră la ora 17.00.

UPDATE: Este cod roșu de ploi și vijelii în mai multe localități din județele Vaslui și Bacău, potrivit anunțului de joi al ANM.

Potrivit ANM, în Răchitoasa, Stănișești, Motoșeni, Dealu Morii și Vultureni, din județul Bacău, se vor semnala grindină de mari dimensiuni, aversă torențială care va cumula 40...50 l/mp, vijelie, frecvente descărcări electrice.

Atenționarea este valabilă până la ora 16.50.

În Puiești, Lipovăț, Roșiești, Iana, Albești, Costești, Bogdănești, Gherghești, Deleni, Bogdana, Alexandru Vlahuță, Ibănești și Bogdănița, din județul Vaslui se vor semnala grindină de mari dimensiuni, aversă torențială care va cumula 50...60 l/mp, vijelie, frecvente descărcări electrice. Local, în zona avertizată, în ultima oră s-au cumulat 30...40 l/mp.

Această avertizare este valabilă până la ora 17.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel