COD PORTOCALIU  Cod portocaliu de inundații. Pericol în 18 județe din țară

Cod portocaliu de ploi
Cod portocaliu de ploi

Meteorologii ANM au emis cod portocaliu și galben de ploi timp de două zile, în toată țara. Vremea se va îmbunătăți de joi, 11 iunie.

"Începând de azi până marți, la ora 21.00, ne vom afla sub incidența codului galben pentru majoritatea zonelor țării. În acest interval vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și pe arii restrânse căderi de grindină. De ora 16.00, de azi, până marți la ora 21.00 ne vom afla sub incidența unei avertizări meteorologice de cod portocaliu pentru 18 județe din partea de sud a țării, respectiv Oltenia, vestul și nordul Munteniei, sudul și vestul Transilvaniei, precum și jumătatea de sud a Banatului și în sud-vestul Moldivei. Vor fi intervale în care va ploua abundent. Ne vom afla sub valori de temperaturi sub norme, astfel maximele nu vor depasi 27, 28 grade.

Joi, vremea va intra in proces de ameliorare, de incalzire", a declarat reprezentantul ANM în cadrul videoconferinței de la MAI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel