Coronavirus - COVID 19
România în stare de alertă
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642 sau la adresa de e-mail [email protected] și pune intrebări despre coronavirus, situații sociale, medicale, suport psihologic. Semnalează situații deosebite.

EXCLUSIV  Chef Cristi Dobre: Risotto cu Creveți decorticați - Rețetă pentru Revelion

DCNews Team / 30 dec 2016 / 20:01

Chef Cristi Dobre, omul care de peste un deceniu se aventurează prin bucătăriile din toată Europa, vine cu o nouă rețetă pentru cititorii DC News. Așadar, puteți găti, de Revelion 2017, Risotto cu Creveți decorticați (patru porții).

În rândurile de mai jos găsiți rețeta propusă de Chef Cristi Dobre pentru DC News:

Avem nevoie de:

- 12 creveți decorticați

- 2 linguri de praz tăiat rondele

- 2 căței de usturoi striviți și tocați mărunt pe care îi vom arunca în tigaie împreună cu 100 grame de unt.

Sotăm circa 3 minute, stingem cu 50 ml de vin alb, după care adăugăm Risotto Arborio 300 grame, sare aproximativ ½ liguriță. Amestecăm ușor continuu la foc mic, adăugând câte un polonic de apă fierbinte de fiecare dată când avem nevoie, fierbem aproximativ 10-15 minute repetând procedeul cu apă fierbinte. Spre finalul acestui timp, adăugăm ½ ardei Capia roșu, tăiat cubulețe, creveții, 50 grame de parmezan răzuit, încă 50 grame de unt pentru a se lega. Apoi verificăm creveții dacă sunt gata (aceștia trebuie să ajungă la o culoare roz, iar ca textură nu trebuie sa fie gumoși).

(w670)

Câteva frunzulițe de tarhon proaspăt va fi pus în încheierea procesului de gătire, amestecând ușor. Poftă bună!

[citeste si]

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


nxt.24
YesMy