EXCLUSIV  Cele două zodii care vor da lovitura în luna mai

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Iată care vor fi cele mai avantajate zodii!

Cel mai important eveniment al lunii mai este schimbarea lui Jupiter. Va trece din semnul Taurului în cel al Gemenilor, unde va rămâne până în iunie 2025. Cât a fost în Taur(din 16 mai 2023) ne-a adus multe provocări, dar și oportunități pe plan financiar. Acum, când va trece în Gemeni, îi va ajuta enorm pe cei care vor dori schimbare și prospețime. 

Taur/Ascendent în Taur

În primele trei săptămâni ale lunii mai putem spune că universul este doar de partea ta! Venus(Micul Benefic), Jupiter(Marele Benefic) și Uranus(planeta surprizelor) sunt toate în semnul tău. Și să nu uităm și de Luna Nouă de pe 8 mai! Cu Jupiter te vei mai întâlni abia în 2035, așa că te sfătuim să nu lași luna mai să treacă pe lângă tine ca gâsca prin apă. După ce trec sărbătorile, recomandabil ar fi să scoți cât se poate de mult dintr-o situație. Nu prea îți place să ieși din zona de confort, dar de data aceasta vei avea o miză serioasă. Poți lua decizii importante, care vor avea efect în viața ta (personală sau profesională) pe termen lung. Trebuie să ai în gând un sigur obiectiv: abundența. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

După 26 mai, Jupiter(Marele Benefic) intră, în sfârșit, în semnul tău! Ce-i drept, îl aștepți de ceva timp! Ultima dată când te-a vizitat a fost în 2012. Și ține cont că se va mai întoarce abia în 2036! Jupiter vine să aducă abundență, oportunități, încredere, curaj și progres. Dar are câteva pretenții: să înveți ceva nou, să călătorești, să fii corect și să vezi jumătatea plină a paharului. Nici nu mai contează că te vei ocupa de mai multe activități în același timp. În următorul an poți avea împliniri pe plan profesional. Poți cunoaște partenerul pe care îl aștepți de mult timp sau poți prinde putere să ieși dintr-o relație care nu îți priește. Poți călători mai mult sau să te și muți în altă țară/zonă. Jupiter îi va ajuta enorm pe cei care își doresc o reconversie profesională, indiferent de vârstă sau experiența de până acum. De asemenea, acest tranzit poate veni cu vești bune și pentru sănătate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel