Cel mai mare mall din lume a ajuns o ruină. Vezi cum arată

South_China_Mall
South_China_Mall

 Cel mai mare mall din lume, inaugurat în 2005, a ajuns o ruină. Marele Mall al Chinei a dus lipsă de magazine încă de la deschidere, iar în prezent rata de închiriere a acestora este de 1%, potivit Dailymail.

Centrul comercial a fost conceput şi plătit de Alex Hu Guirong, un locuitor al oraşului Dongguan care a adevenit milionar vânzând tăiţei instant.

Mallul are în interior o replică a Arcului de Triumf, un canal lung de doi kilometri pe care se găsesc chiar şi gondole şi un montagne-russe care merge atât în interiorul, cât şi în exteriorul clădirii.

 Acest mall a fost conceput cu şapte zone fiecare dintre ele reprezentând un oraş, o ţară sau o regiune: Amsterdam, Veneţia, Paris, Roma, Egipt, California şi Caraibe.

 Potrivit experţilor, una dintre probleme este lipsa infrastructurii de transport care să aducă cumpărătorii la mall. Centrul comercial nu se află pe ruta niciunei reţele de transport majore sau aproape de un aeroport, iar chiar şi cei care locuiesc la distanţă mică au nevoie de câteva ore să ajungă acolo folosind transportul public.

Marele Mall al Chinei a ajuns o ruină, singurii angajaţi fiind paznicii.

 VEZI AICI FILMAREA! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel