Caz inexplicabil: Yaritza Oliva plânge cu lacrimi de sânge - Video

lacrimi_sange
lacrimi_sange

Mai mulți medici nu au găsit, deocamdată, nicio cauză clară a vreunei infecții sau afecțiuni care să explice de ce o tânără din Chile plânge cu lacrimi de sânge.

Yaritza Oliva, o tânără în vârstă de 20 de ani, din satul chilian Purranque, a început să plângă cu lacrimi de sânge, la începutul acestei luni. Fără a acuza alte afecțiuni, femeia sângerează din ochi atunci când plânge, de mai multe ori pe zi, scrie corriere.it.

Deși a mers la consult, la mai mulți medici, și a fost supusă mai multor investigații, Yaritza nu a putut afla un diagnostic clar în legătură cu afecțiunea de care suferă.

În final, tânăra a fost trimisă acasă cu picături pentru ochi pentru a ajuta să facă față durerii, despre care Yaritza spune că este "de nedescris" atunci când plânge.

Totuşi, medicul Alejandro Lutz, oftalmolog la Clinica Las Condes din Santiago a emis o ipoteză, neconfirmată încă. Este posibil ca Yaritza să sufere de o afecțiune foarte rară numită "Haemolacria", care provoacă glandele să producă lacrimi care conțin sânge.

Din păcate, există doar trei cazuri documentate de acest gen. Medicii suspicionează că lacrimile de sânge ar putea fi indicii privind probleme legate de coagularea sângelui, de modificarea trombocitelor sau de folosirea drogurilor.

Deși fanaticii religioși consideră afecțiunea tinerei un semn divin, familia imploră medicii s-o ajute pe tânăra Yaritza.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel