Cătălin Josan vine la ”Fabrica de staruri”

Fabrica de staruri _Andi_4484
Fabrica de staruri _Andi_4484

În emisiunea de duminică, 22 aprilie, a  show-ului ”Fabrica de staruri” de la TVR 1, de la ora 21.25, tensiunile și surprizele se suprapun. Cei doi concurenți nominalizați să părăsească concursul, Mihai și Dragoș, dezvăluie tot mai mult din personalitățile lor, în timp ce Cătălin Josan, interpretul, care s-a clasat pe locul al doilea la selecţia naţională Eurovision de anul acesta, va încerca să destindă atmosfera cântând în spectacol live.

După ediţia din seara de Paşte, când organizatorii au decis să nu elimine pe nimeni în această seară specială, toți cei 13 concurenți de la ”Fabrica de staruri” au revenit în casă pentru pregătiri.

„Maria nu este o şefă bună”, sunt de părere aproape toţi cei 13 concurenţi din Fabrica de staruri. Şi asta pentru că ea îşi exprimă dorinţele pe un ton mai mult decât autoritar.

Andi a demonstrat încă o dată că este un bun actor. El i-a parodiat pe fiecare dintre concurenţi, reuşind să stârnească râsetele colegilor săi, în timp ce Mihai, unul dintre cei doi nominalizaţi să părăsească Fabrica de staruri duminică, le-a mărturisit fetelor de ce este mai retras în ultima vreme: "Sunt copleşit de presiunea care este în acest concurs şi, pur şi simplu, aşa sunt eu, refuz să joc un rol", spune Mihai.

Arpi nu-l mai agreează deloc pe Alex: el este de părere că „Alex e mult prea infatuat pentru ce înseamnă el ca om... e un nimeni", spune Arpi despre colegul din casă.

Cea mai temută concurentă, Lorena, şi Dragoş, cel de-al doilea nominalizat pentru plecarea din casă, nu se mai înţeleg deloc. Lorena chiar vrea să ceară o penalizare pentru Dragoş din cauza unui gest lipsit de maniere al acestuia.

Chiar dacă nu sunt toţi prieteni şi viaţa lor în casă nu înseamnă numai lapte şi miere, cei 13 şi-au văzut serios de pregătirile pentru show-ul de duminică. Votul continuă pentru Mihai şi Dragoş, telespectatorii având la dispoziţie până duminică varianta de a trimite SMS la 1388 (0,99 euro/SMS, TVA inclus, valabil în reţelele Cosmote, Orange, Vodafone, Zapp).

Duminică, în spectacolul live, de la ora 21.25, toți concurenții vor interpreta piese celebre ale unor interpreți sau trupe la fel de faimoase.

Mai multe informaţii despre concurenţi şi despre activitatea lor în casa Fabrica de staruri găsiţi pe www.fabricadestaruri.ro. De asemenea, puteţi comenta pe pagina de Facebook a emisiunii, http://www.facebook.com/infabricadestaruri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel