Băsescu, exilat de popor la Palatul Cotroceni

oana-stanciulescu
oana-stanciulescu

Ce șef de stat european mai este nevoit să stea închis între patru pereți într-o zi atât de importantă pentru țara pe care o conduce cum este ziua de astăzi pentru România? Niciunul. Nu în Europa. Poate pe alt continent.

Ce președinte din Europa privește la televizor parada militară, ceremoniile organizate în cinstea eroilor țării sale? Niciunul.

Să stai să te uiți la televizor și să citești rapoartele serviciilor secrete pentru a afla cum au petrecut românii de Ziua Unirii, când doar cu un an în urmă te prindeai în horă alături de Maricica, e o lecție care te vâră direct în cartea de istorie.

Când frații Băsescu au încercat, în urmă cu câteva luni, să rescrie istoria, s-au găsit câțiva jurnaliști, istorici, analiști să le dea dreptate. Doar Zeus, așa cum i se mai spune lui Traian Băsescu, are întotdeauna dreptate.

”Doar pentru că unul a fost slugă la ruşi îl iertăm de toate păcatele?”, s-a răstit, prin vară, președintele României la Majestatea Sa Regele Mihai, de la un post de televiziune prieten.

Automat, fratele Mircea Băsescu a intervenit în cartea de istorie declarând că

"Păi, dacă ar fi fost Traian în locul lui, ar fi spus: împuşcaţi-mă, nu ar fi abdicat. Sunt atâtea exemple de regi care au fost omorâţi. Dacă Regele Mihai nu ar fi abdicat, probabil că ar fi fost omorât şi atunci ar fi devenit un erou(...)Alteţa Sa nu a fost jignit de ceea ce a spus fratele meu, acesta este adevărul. De ce acum, de ce nu acum o lună sau mâine? Uite, acum a venit discuţia şi a spus-o ", a spus atunci Mircea Băsescu.

Cum ar veni, după logica fratelui Mircea, președintele Traian Băsescu a spus astăzi împușcați-mă, dar lăsați-mă să mă ascund în Palatul Cotroceni până frigul le vine de hac viermilor.

Grea pedeapsă, domnule președinte, să intri în istorie datorită unor viermi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel