Urmărește emisiunea live


Aventura "Star Wars" continuă. Disney pregătește alte două noi filme

star-wars-revenge-of-the-sith-3d
star-wars-revenge-of-the-sith-3d

Vești bune pentru fanii celebrei serii cinematografice "Războiul stelelor". Aventurile din galaxia îndepărtată ce constituie universul acţiunii din faimoasa serie, franciză ajunsă la producţia celui de-al şaptelea episod, vor continua şi după acesta, a anunțat, marți, CEO Disney, Bob Iger, potrivit CNN. 

"Pregătim câteva filme independente, care nu fac parte din saga "Star Wars", a declarat Bob Iger. Acestea vor fi concentrate pe povestea unui singur personaj, dezvoltarea acestuia şi aventurile sale.

În cazul în care vor trece de stadiul de concept, cele două filme vor fi lansate după Episodul VII, programate să ajungă pe marile ecrane în vara anului 2015.

Scenariul va fi lăsat pe mâinile lui Lawrence Kasdan şi Simon Kinberg. Fiecare va scrie câte un film, iar împreună vor fi folosiţi pe post de consultanţi pentru următoarele trei filme din seria "Războiul stelelor".

Kasdan este autorul scenariului pentru "Imperiul contraatacă" şi "Întoarcerea lui Jedi", două dintre cele mai îndrăgite filme ale seriei, în timp ce Kinberg este cunoscut pentru filme ca "Mr & Mrs Smith" sau "Sherlock Holmes".

Anunțul vine la trei luni după ce Disney a cumpărat Lucasfilm pentru 4,05 miliarde de dolari și la doar câteva zile după ce a anunțat că JJ Abrams a fost ales pentru a regiza următorul "Războiul Stelelor: Episodul VII".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel