Atenţie, şoferi! Taxă pod şi roviniete - anunţul CNAIR

Taxa pod si rovinieta
Taxa pod si rovinieta

Sistemul de emitere a rovinietelor şi de plată a taxei de pod ar putea funcţiona, iarăşi, cu întreruperi. 

În data de 06.05.2018, intervalul orar 01:00 - 04:00, este posibil ca emiterea rovinietelor și a peajelor să fie îngreunată/întreruptă ca urmare a unor lucrări de mentenanță la sistemul informatic, anunţă CNAIR.

Astfel, utilizatorii rețelei de drumuri naționale sunt informaţi că:

            - achitarea peajului pentru trecerile efectuate pe la podurile peste Dunăre de la Fetești și Cernavodă în data de 06.05.2018, se poate realiza pâna cel târziu ora 24:00 a zilei următoare;

            - utilizatorii rețelei de drumuri naționale care folosesc în data de 06.05.2018 infrastructura pentru care se aplică tariful de utilizare, pot achita rovinieta până cel târziu la ora 24:00 a zilei respective.

[citeste si]

Liviu Dragnea a criticat faptul că sistemul nu funcţionează

Reamintim că la întoarcerea din minivacanţa de 1 Mai, însuşi liderul PSD, Liviu Dragnea, a criticat faptul că sistemul de plată a taxei de pod nu funcţionează aşa cum trebuie, această situaţie fiindu-i adusă la cunoştinţă de mai mulţi cetăţeni. Iată mesajul pe care l-a transmis, la acel moment, liderul PSD: "Am primit multe mesaje astăzi de la oameni care se întorceau de la mare, pe Autostrada Soarelui, că nu pot plăti taxa de pod la Fetești prin SMS, deoarece sistemul nu funcționează. Mi se pare inadmisibil ca într-o zi cu trafic atât de intens pe autostradă să existe probleme cu sistemul de plata. Totusi, mă întreb și eu, contractul dintre Compania de drumuri(CNAIR) și operatorii de telefonie mobilă nu conține și niște obligații de ambele părți? Cetățenii care nu au nicio vină nu trebuie protejați?"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel