EXCLUSIV  ANM, prognoza meteo. Vremea se schimbă radical în București

București
București

ANM, prognoza meteo. Vremea se schimbă radical în București În București este în vigoare o alertă meteo. 

ANM, prognoza meteo. Vremea se schimbă radical în București După o zi caniculară, Bucureștiul este lovit de furtuni. Este Cod Galben în București până la ora 18:00 de averse ce vor cumula local 15...20 l/mp, izolat 25 l/mp, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină de mici dimensiuni.

ANM, prognoza meteo. Vremea se schimbă radical în București Furtunile continuă și luni în București, pe tot parcursul zilei. Temperatura maximă de luni va fi de 26 de grade Celsius. 

ANM, prognoza meteo. Vremea se schimbă radical în București Marți și miercuri se mai încălzește în București. Vor fi temperaturi de 31 - 32 de grade Celsius, parțial va fi înnorat. 

ANM, prognoza meteo. Vremea se schimbă radical în BucureștJoi iar plouă, la fel și-n weekend când temperaturile ajuns să scadă până la 25 de grade Celsius. 

ANM, prognoza meteo. Vremea se schimbă radical în București  Joi, temperaturile vor fi cuprinse între 19 și 30 de grade Celsius. Vineri, maxima va fi de 31 de grade Celsius, minima de 18. În weekend se răcește, maxima de sâmbătă va fi de 28 de grade Celsius, iar duminică de 25. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel