ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni, pentru două săptămâni

ANM
ANM

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni, pentru două săptămâni Meteorologii au emis prognoza pe regiuni până în 3 martie.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni, pentru două săptămâni BANAT

Până pe 21 februarie vremea va fi caldă, cu o medie a temperaturilor maxime cuprinsă între 10 și 14 grade (cele mai ridicate valori urmând a se înregistra pe parcursul zilei de 19 februarie). Spre finalul primei săptămâni vremea se va răci semnificativ, astfel încât media maximelor va scădea spre 2...4 grade în zilele de 23 și 24 februarie. În a două săptămână valorile termice vor fi în general constante și apropiate de cele specifice perioadei, iar maximele se vor situa în medie între 6 și 8 grade.

Media minimelor va fi cuprinsă între -2 și 0 grade, exceptând nopțile din perioada 23 și 25 februarie, care vor fi mai reci, cu o medie de -6...-4 grade. Vor fi precipitații slabe în zilele de 21 și 22 februarie și local în perioada 28 februarie – 3 martie.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni, pentru două săptămâni CRIŞANA

În primele două zile vremea va fi caldă, cu o medie a temperaturilor maxime de 12...13 grade, urmând ca spre mijlocul primei săptămâni media să scadă spre valori de 8...9 grade. Răcirea va continua și va semnificativă spre finalul săptămânii, când maximele vor ajunge, în medie regională, la 2...3 grade, în zilele de 23 și 24 februarie. În a două săptămână valorile termice vor fi în general constante și apropiate de cele specifice perioadei, iar maximele se vor situa, în medie, între 6 și 8 grade. Media regională a minimelor va fi cuprinsă, în general, între -2 și 0 grade, exceptând nopțile din 23 și 24 februarie, care vor fi mai reci, cu o medie de -7...-6 grade. Vor fi precipitații slabe în data de 21 februarie, dar local și în ziua de 22 februarie, precum și în perioada 28 februarie – 3 martie. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni, pentru două săptămâni TRANSILVANIA

Până pe 20 februarie vremea va fi caldă, cu o medie a temperaturilor maxime de 9...10 grade, apoi vremea se va răci, mai semnificativ la finalul primei săptămâni, când media va coborî spre -1...1 grad. În a două săptămână valorile termice vor fi în general constante și apropiate de cele specifice perioadei, iar maximele vor fi, în medie, de 4...5 grade. Temperaturile nocturne vor fi preponderent negative, pe tot parcursul intervalului, astfel încât media regională a minimelor va fi cuprinsă între -5 și -1 grad, exceptând nopțile din 23 și 24 februarie, care vor fi mai reci, cu o medie de -12...-10 grade.

Se vor semnala precipitații slabe în zilele de 22 și 23 februarie și pe spații mai mici în 21 februarie, iar local și în a doua săptămână, cu o probabilitate mai ridicată în perioada 28 februarie – 3 martie.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni, pentru două săptămâni MARAMUREŞ

În primele două zile vremea va fi caldă, cu o medie a temperaturilor maxime de 10...11 grade, urmând ca spre mijlocul primei săptămâni media să scadă spre valori de 6...7 grade. Răcirea va continua și va semnificativă spre finalul săptămânii, când maximele vor ajunge, în medie, la 0...2 grade, în zilele de 23 și 24 februarie. În a două săptămână valorile termice vor fi în general constante și apropiate de cele specifice perioadei, iar maximele se vor situa, în medie, între 4 și 6 grade.

Media regională a minimelor va fi cuprinsă, în general, între -3 și 0 grade, exceptând nopțile din 23 și 24 februarie, care vor fi mai reci, cu o medie în jurul valorii de -8 grade. Vor fi precipitații slabe în data de 21 februarie, dar local și în zilele de 21 și 23 februarie, precum și în perioada 27 februarie – 3 martie.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni, pentru două săptămâni MOLDOVA

În primele trei zile vremea va fi caldă, cu o medie a temperaturilor maxime de 10...11 grade, urmând ca în a doua parte a primei săptămâni media să scadă accentuat, spre valori apropiate de pragul de îngheț în zilele de 22, 23 și 24 februarie. În a două săptămână valorile termice se vor apropia de cele specifice perioadei, urmând ca maximele să fie, în medie, între 4 și 7 grade.

Pe parcursul celor 2 săptămâni, media regională a minimelor se va situa, în general, între -3 și 0 grade, exceptând nopțile din 23 și 24 februarie, care vor fi mai reci, cu o medie în jurul valorii de -7 grade. Vor fi precipitații slabe în data de 21 februarie, dar local și în zilele de 21 și 23 februarie, precum și în unele zile ale intervalului 24 februarie – 3 martie.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni, pentru două săptămâni DOBROGEA

Vremea va fi caldă în intervalul 18-21 februarie, când se vor înregistra, în medie, valori maxime diurne în jurul a 10 grade, apoi se va răci semnificativ, astfel încât media va coborî sub 3 grade în perioada 22-24 februarie. Ulterior, temperaturile maxime vor avea medii de 7... 9 grade. În ceea ce privește media temperaturilor minime, estimăm valori de 2...4 grade până pe 22 februarie și de -4...-2 grade în intervalul 23- 25 februarie. Ulterior, minimele nocturne vor crește ușor, media lor încadrându-se între -1 și 1 grad.

Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată pe data de 22 februarie, apoi precipitații slabe vor fi posibile în fiecare zi, dar cu precădere în intervalul 25-27 februarie.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni, pentru două săptămâni MUNTENIA

În primele patru zile vremea va fi caldă, cu o medie a temperaturilor maxime de 10...12 grade, urmând ca în a doua parte a primei săptămâni media să scadă accentuat, spre valori de 0...3 grade în zilele de 23 și 24 februarie. În a două săptămână, valorile termice se vor apropia de cele specifice perioadei, urmând ca maximele să fie, în medie, între 6 și 9 grade.

Pe parcursul celor 2 săptămâni, media regională a minimelor se va situa, în general, între -2 și 2 grade, exceptând intervalul 22 - 25 februarie, în care nopțile vor fi mai reci, cu o medie în jurul valorii de -6 grade. Vor fi precipitații slabe în data de 22 februarie, dar, posibil, și în unele zile ale intervalului 25 februarie – 3 martie.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni, pentru două săptămâni OLTENIA

În intervalul 18-21 februarie vremea va fi caldă, cu o medie a temperaturilor maxime de 11...14 grade, urmând ca această medie să scadă accentuat, spre valori de 1...4 grade în intervalul 22-24 februarie. În a două săptămână, valorile termice se vor apropia de cele specifice perioadei, iar maximele se vor situa, în medie, între 7 și 10 grade.

Pe parcursul celor 2 săptămâni, media minimelor va fi, în general, între -2 și 2 grade, exceptând intervalul 23 - 25 februarie, în care nopțile vor fi mai reci, cu o medie în jurul valorii de -5 grade. Vor fi precipitații slabe în data de 22 februarie, dar posibil și în unele zile ale intervalului 26 februarie – 3 martie.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni, pentru două săptămâni LA MUNTE

Pe parcursul primei săptămâni, vremea se va răci treptat, astfel încât media temperaturilor maxime va scădea de la 6 grade pe 18 februarie până la -9 grade în ziua de 22 februarie. Media temperaturilor minime va scădea, de asemenea, de la -2 grade pe 18 februarie până la -12 grade în intervalul 23-24 februarie.

În perioada 25 februarie-3 martie, tendința va fi în general de creștere, cu medii ale temperaturilor maxime între -4 și -2 grade, iar a celor minime, în general, între -11 și -5 grade. Începînd cu 20 februarie, vor fi precipitații, mai ales ninsori, aproape în fiecare zi, dar cu probabilitate mai ridicată în intervalele 21-23 februarie și 26 februarie-3 martie.

Vezi și: 

Alertă pentru salvamontiști. Sute de intervenții în câteva ore

Gripa face noi victime. A murit pe patul de spital

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel