Gripa face noi victime. A murit pe patul de spital

O femeie în vârstă de 50 de ani a decedat la spitalul din Sibiu, din cauza virusului gripal. Alte persoane sunt internate și se află sub tratament medical.

Virusul gripal face noi victime în județul Sibiu. Medicii au confirmat un nou deces. Unul dintre cei trei pacienţi internaţi în cadrul secţiei ATI, pentru care a fost confirmată prezenţa virusului gripal prin analize de laborator, a decedat în cursul zilei de sâmbătă.

”Este vorba despre o femeie în vârstă de 50 ani care a fost internată în data de 3 februarie, în stare gravă, cu insuficienţă respiratorie. Femeia a fost ventilată mecanic în toată această perioadă şi a primit tratament de specialitate dar, din păcate, medicii nu au putut să-i salveze viaţa”, suțin reprezentanții Spitalului Județean Sibiu. 

Alți pacienți internați cu gripă

Ceilalţi doi pacienţi cu gripă confirmată, un bărbat de 19 ani şi o femeie de 38 de ani, au o evoluţie uşor favorabilă, dar sunt în continuare internaţi tot la terapie intensivă sub tratament.

În cursul zilei de sâmbătă, un alt pacient, în vârstă de 59 de ani, a fost internat prin UPU tot pe terapie intensivă, cu insuficienţă respiratorie, în stare foarte gravă, ventilat mecanic. Bărbatul are multiple afecţiuni cardiologice, pleurezie, si afecţiuni hepatice. Bărbatului i s-au recoltat probe pentru a identifica dacă este vorba şi despre prezenţa virusului gripal.

Vezi și: 

Grav accident rutier. Victimele, traumatisme craniene severe

Rambursare taxa auto. Când vor fi dați banii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel