COD PORTOCALIU  ANM, prognoza meteo. Cod Portocaliu și Cod Galben: Fenomene severe imediate

ANM, prognoza meteo.
ANM, prognoza meteo.

ANM, prognoza meteo. Cod Portocaliu și Cod Galben: Fenomene severe imediate Meteorologii au emis mai multe avertizări nowcasting. 

ANM, prognoza meteo. Cod Portocaliu și Cod Galben: Fenomene severe imediate Este Cod Portocaliu până la ora 1:00 în județele Hunedoara și Caraș-Severin, în zona de munte de peste cota 1800 m, de intensificări ale vântului care vor atinge și depăși la rafală 90-100 km/h și ninsoare viscolită. 

Până la ora 02:00, este Cod Portocaliu în zona de munte a județului Suceava. La altitudini de peste 1800 m, vântul va prezenta intensificări care la rafală vor atinge si depăși 100-110 km/h. Ninsoarea este viscolită. 

Până la ora 4:00, este Cod Galben în județele Constanța și Tulcea, zona de litoral, de  intensificări ale vântului care vor depăși la rafală viteze de 55 km/h. 

Este Cod Galben și-n județele Gorj și Dolj până la ora 1:00 de intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 55-65 km/h.

Până la ora 03:00, este Cod Galben în județul Mureş de intensificări ale vântului care local vor atinge la rafală 60-65 km /h. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel