COD GALBEN  ANM, prognoza meteo. Cod Galben în jumătate din țară, harta ANM

Irina Constantin / 01 aug 2018 / 16:25 Salveaza PDF Comentarii
Furtună
Descriere foto: Furtună

ANM, prognoza meteo. Cod Galben Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare de Cod Galben. 

ANM, prognoza meteo. Cod Galben ANM a emis o avertizare meteo de Cod Galben valabilă până la ora 23:00. 

ANM, prognoza meteo. Cod Galben Vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, cantități de apă însemnate. 

ANM, prognoza meteo. Cod Galben ”În intervalul menționat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în zonele montane, precum și în Transilvania, Banat, Crișana și local în Maramureș, Oltenia și Muntenia. Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care pot lua și aspect de vijelie și izolat căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și pe arii restrânse 50 l/mp. Astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restrânse și în restul teritoriului.” anunță ANM. 

ANM, prognoza meteo. Cod Galben Totodată, ANM a emis Cod Portocaliu pentru județele Arad și Timiș până la ora 17:20 de averse ce vor cumula 30-35 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului care pot lua aspect de vijelie, grindină de dimensiuni mici și medii. 

ANM, prognoza meteo. Cod Galben Este Cod Portocaliu până la 16:40 și-n județul Caraș Severin de averse ce vor cumula 30-35 l/mp, descărcări electrice, intensificări ale vântului care pot lua aspect de vijelie. 

ANM, prognoza meteo. Cod Galben Până la ora 17:00, este Cod Galben de în județele Giurgiu, Teleorman, Ilfov, Călărați de averse ce vor cumula local 25...30 l/mp, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului. 

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22