COD GALBEN  ANM, prognoza meteo. Cod Galben de vreme rea - Harta județelor vizate

ANM, prognoza meteo. Cod Galben de vreme rea - Harta județelor vizate O alertă meteo este în vigoare până vineri dimineață. 

ANM, prognoza meteo. Cod Galben de vreme rea - Harta județelor vizate De miercuri seară, de la ora 23:00, este informare meteo de ploi moderate cantitativ, manifestări de instabilitate atmosferică. Alerta meteo este în vigoare până în 29 iunie, la ora 10. 

ANM, prognoza meteo. Cod Galben de vreme rea - Harta județelor vizate ”În intervalul menționat, temporar va ploua în cea mai mare parte a țării, iar în zonele de munte, precum și în sudul, estul și local în centrul țării cantitățile de apă vor depăși 15...20 l/mp și izolat 30...40 l/mp. Vor fi mai ales averse care pe arii restrânse vor avea și caracter torențial și vor fi însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului. Izolat vor fi condiții de grindină.” anunță ANM. 

ANM, prognoza meteo. Cod Galben de vreme rea - Harta județelor vizate Totodată, este în vigoare o alertă meteo de Cod Galben de la ora 03:00 până în această seară, la ora 23:00. Vor fi cantități însemnate de apă.

(w670)

ANM, prognoza meteo. Cod Galben de vreme rea - Harta județelor vizate ”În a doua parte a nopții de miercuri / joi (27/28 iunie) și pe parcursul zilei de joi 28 iunie, în Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei, sud-estul Transilvaniei, sud-vestul Moldovei, precum și în zona Carpaților Orientali vor fi perioade în care va ploua însemnat cantitativ. Prin acumulare sau în intervale scurte de timp se vor înregistra cantități de apă de 20...30 l/mp și izolat 50...60 l/mp.” potrivit ANM. 

Totodată, meteorologii mai anunță că va continua să plouă în majoritatea regiunilor până sâmbătă (30 iunie), temporar însemnate cantitativ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel