ANM, prognoza meteo 1-29 noiembrie 2021. Cum va fi VREMEA în noiembrie

foto pixabay/ Vremea în noiembrie 2021
foto pixabay/ Vremea în noiembrie 2021

Meteorologii vin cu vești bune pentru ultima lună de toamnă din acest an. Vremea va fi în general frumoasă și mai caldă decât normalul perioadei. 

Alerte meteo emise de ANM vineri dimineață, 29 octombrie 2021

ANM a emis COD GALBEN de ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 de metri. Alerta e valabilă până la ora 09:00 și vizează județul Harghita. Izolat vizibilitatea va fi redusă sub 50 de metri în județele Brăila (Tufești, Chișcani, Victoria, Stăncuța, Gropeni, Mărașu, Berteștii de Jos), Ialomiţa (Fetești, Țăndărei, Făcăeni, Bordușani, Săveni, Mihail Kogălniceanu, Gura Ialomiței, Vlădeni, Sudiți, Movila, Stelnica, Platonești, Cosâmbești, Mărculești), Călăraşi (Modelu, Borcea, Dragalina, Dor Mărunt, Lehliu Gară, Mânăstirea, Perișoru, Grădiștea, Jegălia, Cuza Voda, Independența, Lupșanu, Dorobanțu, Ștefan cel Mare, Dragoș Vodă, Alexandru Odobescu, Valea Argovei, Vlad Țepeș, Ștefan Vodă, Vâlcelele, Frăsinet, Ulmu, Gurbănești, Nicolae Bălcescu) și Constanța (Medgidia, Cernavodă, Murfatlar, Mircea Vodă, Rasova, Peștera, Saligny, Seimeni). 

Vremea în noiembrie 2021. Estimarea meteo ANM

Prima săptămână a lunii noiembrie vine cu vreme mai caldă decât normalul perioadei în toată țara. În special, va fi mai cald în estul și-n sud-estul României. A doua săptămână vine cu vreme apropiată normalului perioadei, deci, implicit, și cu o răcire față de săptămâna anterioară, iar ultimele două săptămâni ale lunii noiembrie 2021 vor fi caracterizate, din nou, de vreme mai caldă decât ar fi fost normal în această perioadă. 

ANM, vreme. Prognoza meteo 1- 8 noiembrie 2021

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă mai acentuată în cele estice și sud-estice.

Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea vestică a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

ANM, vreme. Prognoza meteo 8 - 15 noiembrie 2021

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în nord-est.

Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

ANM, vreme. Prognoza meteo 15- 22 noiembrie 2021

Temperaturile medii se vor situa ușor peste cele specifice pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

ANM, vreme. Prognoza meteo 22 - 29 noiembrie 2021

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele normale pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales la munte.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor avea o tendință în general deficitară, mai ales în zonele montane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel