ANM, ploi inundații: Sute de gospodării inundate

 Zeci de gospodării din judeţul Bacău au fost inundate, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma ploilor abundente, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU). 

Totodată, din cauza precipitaţiilor abundente, mai multe localităţi au rămas fără energie electrică, circulaţia pe drumul Oneşti - Bacău este blocată, pe drumul Oneşti - Adjud se efectuează cu dificultate din cauza apei de pe carosabil, au fost semnalate avarii la reţele de electricitate şi de gaz şi mai multe persoane au fost salvate de pompierii militari. 

"În urma intervenţiei echipajelor de pompieri în Moineşti, Comăneşti şi Poduri au fost salvate 13 persoane, cinci adulţi şi opt copii, două persoane suferă de probleme locomotorii. În comuna Ştefan cel Mare au fost salvate patru persoane, iar la Sănduleni s-a solicitat evacuarea unui adult şi a doi copii. Se lucrează pentru degajarea a două autoturisme rămase blocate în apă în municipiul Bacău", au declarat reprezentanţii ISU Bacău. 

În comuna Oituz, o ţeavă de gaz a fost avariată, iar în localităţile Poduri, Valea Sosii, Prohozeşti, Cernu, Bucşeşti, Buleni şi parţial Moineşti, 25 de posturi de transformare sunt nealimentate, aproximativ 3.000 de abonaţi neavând energie electrică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel