COD PORTOCALIU  ANM, Cod Portocaliu de vreme rea

COD PORTOCALIU de furtună. Fenomene periculoase imediate
COD PORTOCALIU de furtună. Fenomene periculoase imediate

ANM a emis Cod Portocaliu de vreme rea. 

ANM a emis o avertizare meteo de Cod Galben de instabilitate atmosferică accentuată și cantități însemnate de apă valabilă până marți la ora 21:00. 

”În intervalul menționat vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și pe arii restrânse căderi de grindină. Prin acumulare sau în intervale scurte de timp se vor înregistra cantități de apă de peste 25 l/mp și izolat 40...50 l/mp.” avertizează meteorologii. 

(w670)

Totodată, în vigoare este și un Cod Portocaliu de ploi abundente tot până marți, la ora 21:00. 

”În Oltenia, în vestul și nordul Munteniei, sudul și vestul Transilvaniei, precum și în jumătatea de sud a Banatului și în sud-vestul Moldovei vor fi intervale de timp în care va ploua abundent și se vor acumula cantități de apă de 40...50 l/mp și pe arii restrânse 70...80 l/mp.” anunță ANM. 

Până astăzi, la ora 17:00, este Cod Portocaliu de averse torenţiale care vor cumula 35 ... 50 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici şi medii, intensificări ale vântului ce vor lua aspect de vijelie în județele Maramureș și Satu Mare. 

Prognoza specială pentru București

Până marți dimineață, la ora 09:00, meteorologii vorbesc despre averse torenţiale care vor cumula 35-50 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici şi medii, intensificări ale vântului ce vor lua aspect de vijelie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel