COD GALBEN  ANM, alertă meteo. Codul galben a fost actualizat de meteorologi. Ploi insemnate cantitativ, instabilitate atmosferică. Județele vizate

Meteorologii au actualizat avertizările meteo de vreme rea. 

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat avertizarea de tip COD GALBEN de vreme rea. Aceasta este valabilă până pe 30 septembrie la ora 10:00. Sunt așteptate ploi insemnate cantitativ, instabilitate atmosferică temporar accentuată.

În Moldova, local în Transilvania, Maramureș și la munte vor fi perioade în care va ploua însemnat cantitativ și în care, îndeosebi în Moldova, se vor semnala manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată (averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat grindină). În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 25...35 l/mp și pe arii restrânse, mai ales în Moldova, 40...60 l/mp.

Ploi însemnate cantitativ 

Notă: Miercuri (30 septembrie) și joi (01 octombrie) în vestul, centrul și nordul țării precum și la munte va ploua, iar prin acumulare cantitățile de apă vor fi însemnate.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin avertizări de vreme severă imediată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel