Angelina Jolie şi Sarah Jessica Parker, actriţele cel mai bine plătite din lume. Vezi aici cine mai este în top!

Angelina Jolie şi Sarah Jessica Parker au primit în ultimele 12 luni un salariu de 30 de milioane de dolari şi împart prima poziţie în topul celor mai bine plătite actriţe de la Hollywood, întocmit în fiecare an de editorii revistei Forbes.

Autor: Roberta Cautiş

Angelina Jolie ocupă prima poziţie în topul Forbes al celor mai bine plătite actriţe din lume graţie succesului comercial repurtat de filmul de acţiune "Salt" - ce a avut încasări totale de 300 de milioane de dolari - şi comediei romantice "Turistul/ The Tourist" - ce a avut încasări totale de 280 de milioane de dolari şi în care actriţa americană a jucat alături de Johnny Depp.

Cea mai mare parte din veniturile obţinute în ultimele 12 luni de Sarah Jessica Parker provin din reluările pe numeroase posturi de televiziune a serialului "Totul despre sex", în care actriţa americană a fost protagonistă, dar şi producătoare.

Actriţa a primit sume importante şi din lansarea unor parfumuri şi încheierea unor contracte publicitare, dar şi din veniturile de 290 de milioane de dolari generate de lungmetrajul "Totul despre sex 2".

Reese Witherspoon şi Jennifer Aniston se află la mică distanţă în urma lor, ambele actriţe primind în ultimele 12 luni un salariu de 28 de milioane de dolari.

Pe locurile următoare se află Julia Roberts (20 de milioane de dolari), Kristen Stewart (20 de milioane de dolari), Katherine Heigl (19 milioane de dolari), Cameron Diaz (18 milioane de dolari), Sandra Bullock (15 milioane de dolari) şi Meryl Streep (10 milioane de dolari).

Topul 10 al celor mai bine plătite actriţe de la Hollywood se referă la veniturile obţinute de aceste vedete în perioada mai 2010 - mai 2011 şi a fost alcătuit de editorii revistei Forbes după o serie de discuţii purtate cu diverşi producători, avocaţi, impresari şi alte surse de la Hollywood.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel