Angelina Jolie, reacţie după cazul Alec Baldwin: Există proceduri clare

Facebook Angelina Jolie
Facebook Angelina Jolie

Angelina Jolie a avut o reacţie după cazul Alec Baldwin, care a împuşcat din greşeală o producătoare pe platourile de filmare. 

Jolie, în vârstă de 46 de ani, care a lucrat cu arme pe platourile de filmare în multe ocazii, atât ca actor, cât și ca regizor, a declarat că urmează „proceduri care trebuie luate foarte în serios”, atunci când a fost întrebată despre incidentul armat din Santa Fe. 

„Nu îmi pot imagina prin ce trec aceste familii. În acest moment, durerea, tragedia din spatele acestui teribil incident sunt copleșitoare.”

„Întotdeauna am fost foarte atentă, pentru că a trebuit să lucrez de multe ori cu armele. Felul în care lucrez sau verific atunci când regizez, totul ține de anumite proceduri. Pe care trebuie să le iei foarte în serios”, a scris aceasta, citată de Filmnow..

Dwayne Johnson renunţă la armele reale pe platourile de filmare 

Dwayne Johnson, care a participat miercuri seară la Los Angeles la premiera mondială a noii sale superproducţii "Red Notice", un film produs de Netflix, alături de colegii săi de distribuţie Ryan Reynolds şi Gal Gadot, a anunţat că firma lui de producţie cinematografică, Seven Bucks Productions, "nu va mai folosi niciodată arme reale".

"Ceea ce s-a întâmplat reprezintă un scenariu îngrozitor. Îl cunosc pe Alec Baldwin de mulţi, foarte mulţi ani. Este un bun prieten de-al meu, iar gândurile mele se îndreaptă acum spre familiile tuturor celor care au fost implicaţi în acel accident", a declarat Dwayne Johnson.

"Nu pot să vorbesc pentru alte companii de producţie, nu pot să vorbesc pentru alte studiouri, dar pot să vă spun că acel incident a creat o nouă optică şi o nouă perspectivă legată de felul în care putem să acţionăm în viitor", a mai spus starul hollywoodian, citat de Agerpres.

Halyna Hutchins a murit pe 21 octombrie după ce a fost împuşcată cu un glonţ trans dintr-un pistol pe care Alec Baldwin îl folosea pentru a repeta o scenă din filmul western "Rust". Un asistent de regie i-a spus lui Alec Baldwin că arma în cauză era "rece", un termen folosit în industria cinematografică pentru a desemna că un obiect de recuzită poate fi utilizat în condiţii de siguranţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel