Angelina Jolie, escrocată cu 2.000 de euro în Budapesta

Un bărbat a escrocat-o pe Angelina Jolie cu suma de 2000 de euro, închiriind echipei de filmare de la „Untitled Angelina Jolie Directorial Project“ un imobil la care acesta era doar paznic.

angelina jolieConform declarațiilor propietarului imobilului, paznicul nu a anunțat nimic.

"Partenerul meu de afaceri mi-a telefonat şi m-a întrebat dacă ştiam că în clădirea noastră se toarnă un film (n.r. - Untitled Angelina Jolie Directorial Project)", a declarat unul dintre proprietarii acelui imobil din Budapesta, aflat într-o stare precară de conservare.

"Nu vei ghici niciodată: este vorba de Angelina Jolie! Mai mult, paznicul a fost acela care a închiriat clădirea pentru o săptămână, contra sumei de 2.000 de euro, fără să ne prevină. A crezut că nu vom afla despre filmare, deoarece noi mergem foarte rar acolo", a adăugat proprietarul, care a dorit să îşi păstreze anonimatul.

Angelina Jolie se află în Ungaria pentru a filma câteva scene din primul ei film în calitate de regizor, „Untitled Angelina Jolie Directorial Project“ (Untitled Bosnian War Love Story). Echipa se va muta apoi în Bosnia, unde celebra actriţă a întâmpinat dificultăţi în obţinerea autorizaţiei de filmare, aceasta fiindu-i mai întâi acordată, apoi anulată şi din nou acordată.

Filmul prezintă, potrivit sinopsisului oficial, povestea de dragoste dintre un soldat sârb şi o femeie musulmană, la începutul războiului din Bosnia (1992-1995) şi felul în care conflictul le-a influenţat relaţia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel