Angajații din Primăria Alba Iulia au fost dotați cu căști de gaming

foto pixabay
foto pixabay

Primăria Alba Iulia a cumpărat căști de gaming pentru lucrul de acasă și videoconferințe. Au sunet 7.1 și sistem de vibrare. 

Primăria municipiului Alba Iulia a achiziționat, în data de 17 februarie, prin cumpărare directă, 10 căști de gaming, performante, în valoare totală de 1.075,50 de lei, fără TVA, scrie ziarulunirea.ro

Achiziția celor 10 căști ar fi fost necesară pentru desfășurarea ședințelor și video-conferințelor, pentru lucrul de acasă și pentru evitarea deplasărilor în vederea evitării răspândirii virusului Covid-19. Achiziția a fost solicitată de către Biroul Informatică, din cadrul Primăriei Municipiului Alba Iulia.

Tot prin cumpărare directă, primăria municipiului Alba Iulia, a achiziționat pentru Consiliul Local din municipiu, 22 de tablete performante și huse antipraf pentru protecția acestora, în valoare totală de 55.814 de lei.

Pentru implementarea sistemului de tele-muncă, la începutul lui 2021, primăria a lansat în SEAP o licitație pentru achiziția a 31 de laptopuri performante, în valoare de peste 130.000 de lei, mai arată sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel