Urmărește emisiunea live


Amy Winehouse a înregistrat ultima piesă în duet cu Tony Bennett - VIDEO

amy
amy

Ultimul single al lui Amy Winehouse, un duet cu Tony Bennett, a fost lansat pe 14 septembrie, în ziua în care artista ar fi împlinit 28 de ani.  Duetul, intitulat "Body and Soul", a fost înregistrat la Abbey Road Studios din Londra, pe 23 martie, iar Tony Bennet a lăudat-o atunci pe cântăreaţa britanică pentru calităţile interpretative care-i permiteau acesteia să cânte cu uşurinţă inclusiv piese de jazz.

În videoclipul piesei, Amy Winehouse şi Tony Bennett apar în studioul de înregistrări, iar cântăreaţa britanică pare sănătoasă şi este extrem de zâmbitoare.

Cel puţin o parte din încasările ce vor fi obţinute din comercializarea piesei "Body and Soul", în versiunea interpretată de Amy Winehouse şi Tony Bennett vor fi donate unei fundaţii înfiinţate de Mitch Winehouse - tatăl regretatei artiste - în memoria acesteia, a anunţat, în luna august, Liz Rosenberg, purtătoarea de cuvânt a lui Bennett.

Piesa va apărea şi pe albumul lui Bennett - un muzician în vârstă de 85 de ani, premiat cu Grammy şi considerat o legendă a muzicii jazz, printre ale cărui cântece de succes se numără "I Left My Heart in San Francisco" şi "Rags to Riches". Albumul este intitulat "Duets II" şi va fi lansat pe 20 septembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel