Alexandru Căutiş, pe listele PSD. Ce spunea despre Dragnea

Jurnalistul Alexandru Căutiş va candida pentru alegerile parlamentare din partea PSD. Şocant este că jurnalistul era unul dintre cei mai aprigi contestatari ai PSD. De-a lungul timpului i-a criticat în termeni extrem duri pe conducătorii social-democraţilor. 

Este oficial: Alexandru Căutiş va candida la alegerile parlamentare pe listele PSD din partea organizaţiei judeţene de la Constanţa. Informaţia a fost confirmată atât de social-democraţi cât şi de jurnalist pe pagina sa de facebook. 

Dragi prieteni de pe Facebook, aşa cum poate aţi aflat pe surse am ocazia să candidez la parlamentare la Constanţa, din partea PSD. Eu m-am dus şi am solicitat acest lucru lui Felix Stroe(preşedinte organizaţiei judeţene-n.r.), nu invers. Am suficientă minte cât să fi intuit chiar de la luarea deciziei mele că prima tentaţie a celor care află această ştire este să mă ponegrească," a scris Căutiş despre candidatura sa. 

Informaţia a şocat pe toată lumea, în condiţiile în care jurnalistul a devenit cunoscut prin lupta sa anti-PSD. Atacurile asupra liderilor social-democraţi au fost de anvergură, de-a lungul timpului. Iată, în imaginea de mai jos ce spunea Căutiş în urmă cu doar câteva luni despre preşedintele PSD, Liviu Dragnea: 

 (w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel