Adrian Mititelu Jr., amenințări după Farul - FCU Craiova: E corupt! Dacă mai e delegat la vreun meci de-al nostru, voi face istorie! - video

Adrian Mititelu Jr., amenințări după Farul - FCU Craiova: E corupt! Dacă mai e delegat la vreun meci al nostru, voi face istorie! - Foto Facebook Adrian Mititelu Jr
Adrian Mititelu Jr., amenințări după Farul - FCU Craiova: E corupt! Dacă mai e delegat la vreun meci al nostru, voi face istorie! - Foto Facebook Adrian Mititelu Jr

Farul Constanța a învins-o pe FCU Craiova, scor 3-2, în ultimul meci al etapei cu numărul 22 din Liga 1. După meci, Adrian Mititelu Jr. a lansat acuzații dure la adresa aribitrului Ionuț Coza. 

Nicolo Napoli și fotbaliștii FCU au protestat după fluierul final al arbitrului Ionuț Coza după ce oltenii nu au primit o lovitură de la 11 metri. Patronul Adrian Mititelu Jr. a lansat acuzații și injurii.

Adrian Mititelu junior: "Dacă acest arbitru, Coza, mai este delegat la vreun meci al nostru, voi face istorie"

"Eu nu cred în coincidențe. În decurs de un an, vreau să iau cronologic faptele. La meciul cu Petrolul, de anul trecut, ziarele din Europa titrau că a fost primit cel mai penibil penalty de către o echipă românească, acordat de către Ionuț Coza Petrolului în minutul 88.

La meciul cu Farul, din tur, tot Coza a fost delegat și Farul a primit un penalty care nu a fost, cum a spus și domnul Crăciunescu atunci, în minutul 86. Din închisoare, tatăl meu mă sună cu o zi înainte de meci să mă întrebe cine e arbitru la meci. Și tata zice că nu cumva să-l pună pe Coza. Și pe Coza l-au pus.

Așa cum au existat și Bogaciu și Constantin și alți arbitri corupți, vă spun eu că și Coza e un arbitru corupt. Nu-mi trebuie dovezi! Poate să mă dea în judecată. Dacă acest arbitru, Coza, mai este delegat la vreun meci al nostru, voi face istorie cu acest arbitru și cu observatorul la meci", a spus Adrian Mititelu junior la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

U Craiova 1948 nu a primit un penalty în meciul cu Farul Constanța - video

Faza la care face referire Adrian Mititelu a avut loc în minutul 79, când Farul avea 3-1. În acel moment, Sidibe a fost faultat în careu de portarul Aioani, însă arbitrul nu a acordat penalty. Ba mai mult, i-a dat cartonaș gașben lui Sidibe pentru simulare.

VIDEO

Mititelu Jr. a mai dezvăluit un amănunt interesant: Ionuț Coza s-ar antrena la baza lui Gică Hagi, acționarul majoritar de la Farul.

"Acum câteva minute, un jurnalist a avut o postare genială, cu "Coza Nostra". Retrogradez eu din cauza arbitrului acestuia? Nu vi se pare bizar că domnul Viorel Grigoroiu (n.r.: jurnalistul Digi Sport) nu l-a întrebat pe Hagi despre acest lucru?

Am văzut că domnul Grigoroiu l-a întrebat pe Napoli despre arbitraj, dar de ce nu l-a întrebat și pe Hagi? Domnul Coza se antrenează la baza sportivă de la domnul Hagi.

E normal așa ceva? E din Ilfov. Habar n-am. Domnul Crăciunescu știe foarte bine arbitrajul și încrengăturile și știe foarte bine cine sunt arbitrii corupți", a mai spus Adrian Mititelu junior, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel