Actorul Francesco Quinn, unul dintre cei 12 copii ai lui Anthony Quinn, a murit

Francesco_Quinn
Francesco_Quinn

Francesco Quinn, unul dintre cei 12 copii ai actorului Anthony Quinn, a murit la vârsta de 48 de ani, vineri, în urma unui infarct, în reşedinţa lui din Malibu.

La rândul lui actor, Francesco Quinn a devenit cunoscut după ce a interpretat rolul traficantului de droguri Rhah din filmul "Plutonul", regizat de Oliver Stone în 1986, informează dailymail.co.uk.

Ulterior, Francesco Quinn a jucat în câteva populare seriale de televiziune, precum "Tânăr şi Neliniştit/ The Young and the Restless", "Ancheta militară/ Navy NCIS", "Spitalul de Urgenţă/ E.R." şi "24 de ore". Recent, actorul a asigurat vocea personajului Dino din lungmetrajul "Transformers 3".

Potrivit presei americane, Francesco Quinn - care a divorţat de prima lui soţie, actriţa americană de origine irlandeză Julie McCann - se juca cu fiul său Max, în momentul în care actorul a suferit un infarct.

Medicii sosiţi la reşedinţa sa din California au încercat să îl resusciteze, dar actorul nu a mai putut fi salvat.

Al treilea dintre fiii lui Anthony Quinn, a cărui mamă a fost creatoarea de costume Jolanda Addolori, Francesco s-a născut la Roma, în martie 1963. Părinţii lui au avut una dintre cele mai lungi căsnicii din showbiz-ul american, mariajul lor durând 31 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel