WUHAN 2015: IRINA BEGU s-a calificat în TURUL 2 după o victorie senzațională cu Zarina Diyas

WUHAN 2015. La o zi după ce a câștigat finala turneului de la Seul, românca Irina Begu a reușit o victorie superbă în primul tur al competiției de la Wuhan.

WUHAN 2015. Românca de pe locul 26 WTA s-a impus în fața numărului 42 mondial, Zarina Diyas, din Kazahstan, după două seturi extrem de disputate, ambele câștigate la tie-break, scor 7-6 (5), 7-6 (5).

WUHAN 2015. Zarina Diyas a condus în permanență în actul inaugural, cu 0-1, 1-2, 2-3, 3-4, 4-5, 5-6, dar Irina Begu a egalat de fiecare dată și a împins setul în tie-break, pe care și l-a adjudecat, la 5.

Vezi și: Irina Begu a câștigat turneul de la Seul

WUHAN 2015. Nici setul secund nu a început foarte bine pentru sportiva noastră, care s-a văzut condusă cu 0-4. A urmat o serie de patru game-uri consecutive reușite de Irina Begu, care însă la 4-4 și-a pierdut din nou serviciul și i-a permis adversarei să treacă în avantaj. Românca a revenit însă din nou și a făcut 6-5, dar adversara ei a egalat și a trimis și al doilea act în tie-break. Acolo, sportiva noastră s-a impus tot la 5 și, după o oră și 47 de minute de joc, s-a calificat în turul 2 de la Wuhan.

WUHAN 2015. Pentru calificarea în optimile de finală, Irina Begu va juca împotriva italiencei Roberta Vinci, locul 18 WTA, prospăta finalistă de la US Open.

Citește și: Alexandra Dulgheru, eliminată în turul 1 de la Wuhan de Ana Ivanovic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel