EXCLUSIV  Revoluția ministrului Agriculturii. Ținta principală: reducerea birocrației

Achim Irimescu a susținut că a realizat multe lucruri de când este ministrul Agriculturii. Acesta și-a atins scopul principal și anume reducerea birocrației, iar simplificarea lucrurilor era esențială după părerea acestuia.

"Am realizat multe de când sunt ministru. În primul rând, pentru că lucrez de atât timp în minister mi-am propus ca țintă principală reducerea birocrației în contextul în care legislația europeană pe agricultură avea acum câțiva ani 70.000 de pagini. Era esențial să simplificăm lucrurile. Politica agricolă comună s-a complicat pe fiecare reformă care s-a stabilit. De exemplu, în 2014 aveam 21 de scheme de aplicare în România, în 2015 am aplicat 89 de scheme. Deci, de patru ori mai multe scheme de subvenție", a spus Irimescu la interviurile DCNEWS.

"Revenind la simplificare, în opinia mea este esențială aceasta pentru birocrația europeană care este foarte stufoasă deoarece comisia vrea ca banii să ajungă la agricultor, dar pe de altă parte banii trebuie să fie cheltuiți corect. Totodată, România a făcut exces de zel și a adăguat o mulțime de birocrație și au fost multe puncte pe care le-am scos", a conchis ministrul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel