Liviu Dragnea: La PSD nu există președinte interimar

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a spus că, în contextul actual, PSD nu are președinte interimar, fiind nevoie de un Comitet Executiv care sa aleagă un președinte interimar cu legitimitate.

Întrebat dacă Rovana Plumb ar fi potrivită pentru funcția de lider interimar al PSD, Liviu Dragnea a zis: "PSD are foarte mulți membri potriviți pentru această funcție. Important este să se facă o echipă de conducere care să aibă legitimitatea tuturor membrilor din Comitetul Executiv Național".

"PSD-ul nu este un partid care poate fi condus prin delegare. Este un partid mare, este un partid așezat. A fost perioada în care Victor Ponta a lipsit câteva săptămâni. După părerea mea, nu trebuia să delege pe nimeni în locul său pentru că partidul funcționa. Acum este nevoie de o legitimare în Comitetul Executiv Național al PSD", a mai zis Liviu Dragnea.

"La PSD nu există nimeni în funcția de președinte interimar. Nu există președinte interimar. Avem un președinte care și-a dat demisia. Deci este un loc gol. Este o procedură firească", a subliniat el.

Întrebat dacă retragerea lui Ponta din fruntea PSD este un semnal că urmează şi retragerea de la guvernare, Liviu Dragnea a răspuns: "Nu ştiu. Eu sper că o greşeală nu este urmată şi de a doua greşeală. Am avut o discuţie cu el în această dimineaţă, i-am spus că eu aş fi vrut să n-o facă, dar este decizia lui. Motivele lui le-a spus în acea scrisoare".

Chestionat despre subiectul discuţiei cu premierul, social-democratul a replicat: "A fost o discuţie privată".

VEZI ȘI: VICTOR PONTA, LA DNA. Ciutacu: Scena politică se va inflama

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel