Demisia lui Victor Ponta, în mâinile lui Iohannis! Ce spune un senator PSD

Victor Ponta
Victor Ponta

Ion Rotaru, senator PSD și fost secretar al Senatului, a declarat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că partidul ar lua "mai ușor" o decizie cu privire la rămânerea lui Victor Ponta în funcția de premier dacă președintele Iohannis ar garanta că va nominaliza în fruntea Executivului tot un membru PSD.

"Vrem să rămânem la guvernare. Ne gândim la această alternativa", a spus Rotaru, citat de Info Brăila.

"Demisia lui Victor Ponta este o problemă pe care urmează să o gestionam la nivel de decizie la partid, dar este și o opțiune personală a domnului Ponta. (...) Chestiunea de fond este că vrem să rămânem la guvernare și susținem guvernarea în continuare. Dacă președintele Iohannis ar respecta Constituția și ar desemna un premier PSD, poate ne-ar fi mai ușor să luăm cumva o decizie. Ne gândim la această alternativă. Sigur că trebuie să ne gândim", a precizat senatorul social-democrat.

[citeste si]

Rotaru a subliniat faptul că decizia îi aparține lui Klaus Iohannis și că există mari îndoieli în partid cu privire la faptul că șeful statului ar numi tot un premier PSD, ținând cont că a afirmat de mai multe ori că își dorește o guvernare PNL.

"Deciziile președintelui sunt ale președintelui și trebuie gestionate ca atare. Doza de bună credință acordată lui Iohannis nu este la un nivel ridicat, mai ales că a clamat mereu că nu are un guvern a dumnealui și că ar vrea un guvern PNL", a mai adăugat Rotaru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel