Adrian Papahagi spune "Adio, PMP!". "Îmi pare rău de fiecare clipă, fiecare efort"

Adrian Papahagi, unul dintre liderii reformiști care voia președinția PMP și s-a retras chiar la Congres, spune "Adio, PMP", pentru a doua oară. 

Adrian Papahagi a mai renunțat o dată la PMP, înainte de alegerile europarlamentare, când s-a autosuspendat din toate funcțiile din partid. Vezi mai mult: Adrian Papahagi s-a răzgândit. După DEMISIA din PMP, candidează la șefie 

Acum, Adrian Papahagi scrie: "Îmi pare rău de fiecare clipă, fiecare efort, fiecare naivitate îngropate în proiectul PMP". Liderul reformist o acuză pentru eșec pe Elena Udrea, președintele PMP, pe care o aseamănă cu Victor Ponta- "un produs periculos al noii generații de politicieni; nu văd nicio diferență morală, politică sau mediatică între ea și Victor Ponta". 

"Regret nesfârșit eșecul proiectului inițial al PMP: am fost cinstit atunci când am bătut țara și televiziunile, spunându-le oamenilor că e un partid altfel. Când n-am mai crezut acest lucru, n-am mințit. Adio, PMP!", sunt cuvintele postate de Adrian Papahagi pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel