Adrian Mutu a fost prezentat la Pune City. "E un privilegiu să mă aflu aici"

Foto: digisport.ro
Foto: digisport.ro

Românul Adrian Mutu a semnat cu indienii de la Pune City FC, care l-au prezentat joi în fața fanilor, în cadrul unei teleconferințe.

La Pune City, vârful de 36 de ani va evolua sub comanda englezului David Platt, care a preluat banca tehnică în luna mai. Un beneficiu în relația lor va fi faptul că antrenorul vorbește fluent în limba italiană, dat fiind că a jucat patru sezoane în Italia, pentru Bari, Juventus și Sampdoria.

"Transferul la Pune City e o experiență nouă și e un privilegiu să mă aflu în țara voastră. David Platt este un nume foarte mare și e o onoare pentru mine să lucrez cu el. Țelul meu și al lui Pune City este să ne descurcăm mai bine și să câștigăm trofee. Pentru mine, să simt această presiune este ceva normal, fiindcă mă motivează", a declarat Adrian Mutu, la teleconferința susținută în fața fanilor lui Pune City FC, potrivit digisport.ro.

Citește și: Steaua a remizat cu Partizan, iar calificarea se decide la Belgrad

"Sunt sigur că, în anii următori, Super Liga Indiei va crește în valoare. Cred că ceea ce faceți cu Super Liga e cel mai bun lucru pentru dezvoltarea fotbalului din țara voastră", a continuat "Briliantul".

În fața fanilor indieni, Mutu a vorbit despre superstițiile sale, dar și despre ce echipă simpatiza în vremurile copilăriei: "Când eram copil, îmi plăcea Barcelona și mi-ar fi plăcut să joc pentru ei. Întotdeauna intru pe teren cu dreptul, asta e superstiția mea".

"Adrian Mutu este capabil să facă față presiunii, iar experiența lui este binevenită", a spus antrenorul lui Pune City, David Platt.

Pune City FC a terminat pe locul al 6-lea în primul sezon din Super Liga Indiei.

Vezi și: Vlad Chiricheș merge la Napoli. Steaua va încasa bani de pe urma transferului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel