EXCLUSIV  Zodia care trebuie să experimenteze mai mult. Astrolog DC News: De ce nu ați încerca...

Andrei Itu / 28 iul 2019 / 17:40 Salveaza PDF Comentarii
Capricorni
Capricorni

În săptămâna 29 Iulie - 04 August 2019, nativii unei zodii trebuie să experimenteze mai mult pentru a se cunoaște pe sine. Astrologul DC News spune ce se întâmplă cu nativii Capricorn.

'Pentru nativii în Capricorn, această lună nouă în Leu va activa Casa a 8-a. Aceasta este recunoscută în astrologie ca o casă a morții, a moștenirilor, a banilor pe care îi împărțim cu ceilalți, a accidentelor și a încercărilor vieții. De asemenea, este o casă a pasiunii. Indiferent, de vârstă sau de experiență, v-aș recomanda să vă cunoașteți mai bine, să experimentați foarte mult pentru că în Luna Nouă în Leu, Leul are de a face cu iubirea și, mai ales, cu iubirea de sine. Dacă nu ați experimentat, dacă nu ați dorit să știți mai multe, de ce nu ați încerca săptămâna aceasta? Până la urmă, această viața este făcută și să ne spargem în bucăți. De exemplu, din punct de vedere pasional și emoțional...'

Vezi mai multe previziuni, care sunt valabile pentru zodia Capricorn, pentru săptămâna 29 Iulie - 04 August 2019, prezentate de Daniela Simulescu, astrologul Dc News.

VIDEO

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26