WRNC 2016: România învinge Uruguay, într-un meci care a ţinut două zile

Naționala de rugby a României a învins, cu punct bonus ofensiv, reprezentativa Uruguay, scor 40-0 (20-0), într-o partidă care a început luni și s-a încheiat marți, pe Stadionul Național ''Arcul de Triumf'' din Capitală, contând pentru etapa a doua a World Rugby Nations Cup (WRNC) 2016, turneu ajuns la a XI-a ediție.

În urma acestui rezultat, România va juca sâmbătă pentru trofeul competiției contra Argentina XV.

Programat luni, 13 iunie, meciul dintre Romania și Uruguay s-a întrerupt după 35 de minute de joc, la scorul de 18-0 pentru România din cauza ploii și a descărcărilor electrice care s-au abătut peste București.
Inițial, partida fusese oprită în minutul 28 din cauza unei rafale puternice de ploaie și a fulgerelor, fiind reluată după jumătate de oră, după cum prevede Manualul de Turneu.

Însă, după doar câteva minute de joc, s-a decis ca meciul să fie reluat marți, la ora 15:00, de la scorul 18-0 pentru România.

Reînceput din minutul 35, Florin Vlaicu a adus încă două puncte tricolorilor printr-o lovitură de pedeapsă, scorul după 40 de minute fiind 20-0 pentru echipa lui Lynn Howells, în urma eseurilor reușite luni de Otar Turashvili și Stephen Shennan, transformate de Vlaicu, acesta din urmă fiind și autorul fructificării unei lovituri de penalitate.

Mitanul secund a aparținut în totalitate românilor, superiori la toate capitolele, care au izbutit alte 3 eseuri, prin Dorin Lazăr (min.62), Otar Turashvili (min. 70) și Sabin Strătilă (min. 74), ultima încercare fiind transformată de Tudorel Bratu, Vlaicu ratându-le pe celelalte două.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel