VREMEA în MINIVACANȚA de Ziua Unirii. Prognoza meteo 24 - 26 ianuarie 2020

Meteorologii a anunțat cum va fi vremea pentru minivacanța de Ziua Unirii.

Meteorologii anunță vreme caldă pentru mini-vacanța de Ziua Unirii, termometrele indicând chiar și 11 grade în Capitală, mai ridicate față de mediile climatologice ale perioadei, conform prognozei ANM, transmisă la solicitarea Mediafax.

Vineri, în București, vremea va fi frumoasă, cu cer mai mult senin și valori termice diurne mai ridicate decât în mod caracteristic acestei date. Vântul va sufla slab până la moderat.

„Temperatura maximă va fi în jur de 8 grade, iar cea minimă de -6...-3 grade", potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Vremea în weekend

În ce privește ziua de sâmbătă, valorile termice, în special cele diurne, vor fi cu mult mai ridicate față de mediile climatologice specifice perioadei.

„Cerul va fi variabil spre senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 10...11 grade, iar cea minimă de -4...-1 grad", precizează sursa citată.

Duminică, valorile termice vor fi în continuare cu mult mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări. În noaptea de duminică spre luni, va crește probabilitatea de ploaie slabă.

„Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de 0...2 grade", explică meteorologii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel