VREMEA azi - Prognoza meteo în țară și pe Litoral. Așteptăm canicula

Prognoza meteo pentru miercuri 26 iunie 2019 arată că vremea azi va fi deosebit de caldă, iar canicula va pune stăpânire pe România.

Vremea azi va fi foarte frumoasă, aproape caniculară, singura regiune unde se vor înregistra averse este Dobrogea.

Disconfortul termic va fi accentuat, iar în orele amiezii indicele temperatură-umezeală va atinge şi depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi în zonele de câmpie şi podiş. Cerul va fi mai mult senin şi doar izolat, în extremitatea de sud a ţării şi în Carpaţii Meridionali vor mai fi unele înnorări, averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în sud-est şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 şi 35 de grade. Va fi o zi extrem de caldă în special în regiunile Muntenia, Oltenia, Banat și Crișana.

Vremea azi în Capitală

Conform prognozei meteo, se vor înregistra 32 de grade Celsius la umbră, iar temperatura resimțită real, anunță meteorologii, va fi de 37-38 de grade. Așadar, se recomandă ca bucureștenii să ia măsuri de protecție când ies din casă în mijlocul zilei.

Vremea azi pe Litoral

Turiștii care se află la mare vor avea parte de o schimbare de vreme. Deși temperaturile vor fi destul de ridicate, undeva la 28-29 de grade Celsius mai toată ziua, ploile vor strica distracția care își petrec vacanțele sau concediile pe Litoralul Mării Negre.

Vremea azi a munte -  vremea va fi frumoasă cu temperaturi normale pentru această perioadă a anului. La Brașov, de exemplu, se vor înregistra 28 de grade Celsius, iar cerul va fi în general senin. Prognoza meteo nu prevede nici nori, nici ploaie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel