EXCLUSIV  Vizita lui Viktor Orban: Disperarea UDMR pentru intrarea în Parlament

Într-un context plin de tensiuni provocate artificial de Viktor Orban, vizita acestuia în România are un singur obiectiv: perpetuarea puterii pentru un grup restrâns din UDMR.

Faptul că însuși Orban vine să agite și mai mult apele pe pământ românesc arată nivelul extrem de scăzut al încrederii cetățenilor de etnie maghiară în proprii lideri ...

De asemenea, faptul că toate sondajele fără excepție dau UDMR în marja de 5 la suta, minimul pentru intrarea în Parlament, multe dintre ele plasând UDMR la 4 la suta demonstrează trezirea la realitate, nu numai a electoratului de etnie română, dar și al cetățenilor români de etnie maghiară.

Corupția uriașă, lipsa de performanță și ajutor real al cetățenilor maghiari din partea liderilor acestora a adus UDMR în situația disperată de a apela la cartea națonalistă. Una fantasmagorică, inventată și aiuritoare dacă ne gândim la modelul de conviețuire socială pe care România l-a practicat în județele cu etnici maghiari.

Reacțiile Budapestei din aceste zile au încercat să potențeze încercarea UDMR de mobilizare a electoratului maghiar, dar vizita lui Orban îmi arată clar că îmbuibații UDMR (unii dintre ei) au fost identificați de propriul electorat cu acel grup ce-și vede propriul interes.

Deși cred că (din păcate) intrarea UDMR în Parlament este o necesitate pentru pacea socială din România, nu pot să nu spun foarte clar că intrarea în Guvern în posturi cheie (educație, economie) este un obiectiv al UDMR pt care mă voi bate cu toate ”armele” ca să nu se întâmple, atât cât ține de un cetățean simplu.

Votanții și-au pierdut încrederea în UDMR

Nu putem permanentiza la nivelul Guvernului persoana care face agenda guvernamentală la nivelul SGG de 15 ani!!! Ajunge!!! Reprezentarea parlamentară consistentă sub o formulă mai mult decât bizară este mai mult decât suficient. Trebuie să jucăm inteligent, dar nu să fim călcați cu totul în picioare.

Acest scor extrem de mic al UDMR în sondaje, în ciuda celei mai agresive campanii de până acum, arată un lucru simplu: în Harghita, Covasna și Mureș, unde reprezentanții UDMR au guvernat timp de 20 ani, SĂRĂCIA este lucie. Am fost de multe ori acolo, iar salariile și infrastructură sunt la pământ. Așadar, nu este de mirare că etnicul maghiar, chiar dacă nu are de ales, ezită să mai voteze a n a oară cu aceeași gașcă îmbuibată de propriile interese care în loc de bunăstare le servește din când un când o porție de extremism ... Dragă UDMR au obosit și oamenii aceștia de vorbe, sloganuri sau manipulări ieftine. Dacă vreți să vă mai voteze de acum înainte produceți bunăstare ...

În acest moment DISPERAREA DUMNEAVOASTRĂ ȘI CARTEA SALVATOARE SE CHEAMĂ VIKTOR ORBAN ÎN ROMÂNIA!

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel