Vezi cum va arăta cea mai înaltă clădire de birouri din București

Turnul de 137 de metri Sky Tower din nordul Capitalei, care a devenit recent cea mai înaltă clădire de birouri din Bucureşti, se apropie de finalizare.

Clădirea aflată în portofoliul Raiffeisen Property International şi dezvoltată de compania imobiliară Raiffeisen Evolution a fost ridicată într-un ritm ce poate fi considerat record pentru piaţa locală - un etaj la 5-6 zile -, iar în luna iunie a fost ridicat ultimul nivel, cel de-al 37-lea.

În prezent se lucrează la montarea faţadei pe ultimele trei-patru etaje. În paralel, muncitorii coordonaţi de firma austriacă de construcţii Strabag lucrează la amenajările interioare, în condiţiile în care cel târziu în primăvară , subsidiara locală a băncii Raiffeisen  îşi va muta sediul în şase etaje ale turnului (de la nivelul 2 la nivelul 7), precum şi într-o clădire mai mică aflată în construcţie lângă Sky Tower.

Reprezentanţii Raiffeisen Property nu au anunţat până în prezent alţi chiriaşi pentru celelalte etaje ale proiectului ce deține o suprafaţă de 40.000 de metri pătraţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel