Veste proastă pentru Steaua, cu o zi înaintea meciului cu Chelsea

Steaua
Steaua

Antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, a anunțat, cu ocazia conferinței de presă dinaintea meciului cu Chelsea, că nu va putea folosi un jucător extrem de important împotriva englezilor.

Tehnicianul stelist a declarat că nu se va putea baza la meciul cu Chelsea pe cel mai puternic atacant al său, Stefan Nikolici. El a adăugat că în afara muntenegreanului va avea tot lotul la dispoziție pentru confruntarea de joi.

„Din păcate, vom avea o absenţă. Nikolici nu va putea evolua, problemele sale la genunchi s-au agravat. Cel mai probabil va suferi o intervenţie chirurgicală în următoarele zile. În rest, toţi jucătorii sunt valizi”, a spus Reghecampf.

Absența lui Nikolici este extrem de importantă, dat fiind că acesta este un vârf de atac puternic, cu un fizic impozant, iar englezii sunt recunoscuți pentru jocul fizic pe care îl prestează și pentru forța lor la fazele fixe.

Meciul Steaua-Chelsea, din optimile Europa League, se va disputa joi, de la ora 20:00, pe Național Arena, și va fi transmis în direct pe Digisport, Dolcesport, Protv şi Live Text pe DCNEWS.RO

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel