UNTOLD. Gestul impresionant făcut de un neamț pentru o româncă

Un tânăr de cetățenie germană din Berlin a venit la festivalul Untold pentru a se bucura de muzică, dar s-a ales cu mai mult de atât. 

El a întâlnit-o aici pe Andreea și i-a plăcut astfel de mult încât a rugat-o să își treacă numele în telefon pentru a o putea contacta după pe rețelele de socializare.

Însă, din cauza opțiunii autocorrect, numele acesteia a rămas Cronton Andrea. Pentru a o găsi, Chris a creat o pagină de Facebook prin care a cerut ajutorul participanților la festival: Chris looks for 'Cronton Andrea'.

"Salut, sunt Chris din Berlin și caut o fată pe care am cunoscut-o la Untold în ultima zi. Este barmaniță din România, dar nu din Cluj și și-a tastat numele de facebook Cronton Andrea pe telefonul meu, dar din cauza autocorecturii a ieșit schimbat față de ce-a vrut să scrie….Dacă cineva o cunoaște sau știe care ar putea fi numele ei adevărat, vă rog să-mi dați un mesaj. Este blondă, era dată cu ruj roșu și îmbrăcată în negru și avea un zâmbet foarte frumos.. Sper să o găsesc în acest fel. Vă mulțumesc pentru ajutor", este descrierea paginii pe care a creat-o bărbatul.

Din fericire, povestea tânărul german s-a încheiat fericit, dovadă stând mesajul pe care l-a postat acesta: 

“Am găsit-o! Le mulțumesc tuturor celor care au încercat să mă ajute și au venit cu multe, multe sfaturi… mulțumiri speciale Ancăi Jugănaru, care a găsit-o pentru mine:-)".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel